Alla inlägg den 9 september 2010

Av Cassandra - 9 september 2010 23:24


Första dagen idag på nya jobbet. Så LÅÅNG dag så de e inte klokt. Stod där som ett fån och skulle bjuda folk på Juice och bröd. Hm, de gick inte riktigt hem vill jag lova. Shit vilket skit, de va typ inge folk på affären överhuvudtaget. Min "bästa" replik idag har varit "Hej, vill du smaka på lite juice och bröd." Denna rad har jag idag sagt ca 3000000 gånger om inte fler. Och det är kanske 100 st av alla dom gångerna som någon sagt "Ja, tack." Naaee inte min grejj de där alltså. Men men bara 2 dagar kvar sen slipper jag de där och drar till varmare land och när jag kommer hem har jag annat på G. :D

  En annan "JÄTTE" rolig sak var att när jag kom ut från affären och ÄNTLIGEN hade "jobbet" (eller vad man kallar det) klart så satt det en liten lapp på min vindrutetorkare. Och JAA mina vänner GIVETVIS var det en parkeringsböter. Tror ni ja blev förvånan, NEJ inte ett dugg !! Nedra, skit dag !! Så imorgon får jag VERKLIGEN dra på ett riktigt PEPSODENT-smile för att klara dagen. Mohaha !


Och imorgon efter jobbet ska jag åka och hämta Mammie och Mormor så ska vi åka hem till Morbror och Therese & co och käka lite kräftor och räkor osv. De ska bli göttans de. Sen är det bara upp igen på Lördag morgon för då är det jobb dags igen.. HAHA men som tur va så behöver jag inte stå så länge då. Det är ju ändå inte speciellt mycke folk som är ute och handlar då berättade dom. PUUUUUH !!!


Malin var här förut på lite kaffe och snack, plus att det blev Idol. Många skratt blev det ju iaf. HAHA !!


Ska väl snart försöka sova nu.. Natti !


//C

Av Cassandra - 9 september 2010 08:20


Idag är det dagen med stort D, dags att börja på nya jobbet som "Event-säljare"..

  Kommer att stå på Willy:s idag mellan 11.00-19.00 och bjuda på lite smakprover av smör, bröd och 2 olika sorters juicer. Kommer även stå där Fredag 11.00-19.00 och Lördag 10.00-16.00 Så det är bara att komma förbi och säga hej, smaka lite och sen köpa såklart ;) Hehe..


Nu dags att förbereda allt för nya jobbet och käka lite frukost ;)


//C

Ovido - Quiz & Flashcards