Alla inlägg den 16 september 2011

Av Cassandra - 16 september 2011 16:40


  Har så fruktansvärt tråkigt så ja vet inte vart jag ska ta vägen. Ska iväg med Malin snart och hämta mina nya skor.. Men sen då ?? Va ska man hitta på hela kvällen ?? Sitta här och bara glo har jag ju ingen lust med. Kan ju inte direkt ta mig någonstans eftersom jag just nu varken har bil eller kan köra en..

  Hör av er om ni har några förslag på vad man kan hitta på...



//Cääz

Av Cassandra - 16 september 2011 11:44


Upp klockan 7 så man hann äta lite frukost och så innan det bar iväg till stallet. Gjorde inte många knop där ute förutom att fika, göra hö påsar och mocka lite åt Sara och Linn. Va ju tvungen att få upp värmen, för det är ju inte direkt sommar ute längre. TYVÄRR !

  Nå vad häder denna helg då ? Resten av den här dagen har jag ingen aning om vad man ska hitta på. Ringa min Bralli kanske och kolla om hon eventuellt kan göra mig en liten tjänst :) Imorgon, ska ta med Edgar ut till stallet på morgonen / förmiddagen och ha lite städdag inför vintern. Sen på Söndag är vi lite sugna på att åka in till Karlstad och titta på Malin & Caps samt Niklas & Chippen :) Men det återstår att se.


 


  Nu ska jag ta de lugnt ca 30 min och sen köra igång med lite städning och uppfräschning av kök här hemma. Hej å hå ! Om det finns nån händig där ute är ni Välkomna ;) hehe !


//Cääz

Ovido - Quiz & Flashcards