Alla inlägg den 30 september 2009

Av Cassandra - 30 september 2009 22:44

Usch, va kallt det är ute å fy sjutton va dålg ja har varit på å blogga.. Buuuh..

  Har mest varit i stallet å fixat massor, kommer bli as bra me dom nya boxarna.. Grejjat lite me Querdo, Quenscher, Finix å givetvis Contessa som vi håller på å ska få ordning på.. Hon bara ställer sig och nästan välter över hela tiden med stackars Sofia.. Och grejjen är att ponnyn har inte ont någonstans (Sofia har varit inne i Karlstad med henne) men ändå jävlas hon med oss hela tiden.. Hon har till och med vält över flera gånger.. Men vi har börjat med att ha longerlina på henne och när hon då ställer sig så drar jag i linan och då får hon ju inte kraften att välta.. Men hon ger sig ju aldrig.. Alltså efter 5 gånger med linan på,inga som helst framsteg.. Känns så träligt för stackars Sofia åker ju av på löpande band på den där skrutt-ponnyn =( Gummisnogg går inte heller för hon lyckas ställa sig iaf.. Någon som har några ideer?? Mina är totalt slut just nu.. =(


  Imorrn ska iaf Dessan följa med oss ner till gärdet, så tar vi me linan å börjar hon bårka så tänker jag sätta mig upp för å försöka.. Sofia är jätte duktig så inte för den saken, men ja tänker att ponnyn kanske testar henne å kanske inte gör så me nån annan?? Eller så e hon helt enkelt gööööör DUM!! Eller vad de nu kan vara?? Aja, de märks imorrn hur vi gör..


Mycke häst just nu men så e de ibland.. hehe.. :D

  Ska ju även rida på ridskolan imorrn, å då e de dags för hoppning igen.. Får vi se vem ja får å hur de ska gå.. Jag hoppas ju på min BÄSTA Party men de vet man aldrig ;)


Nu ska jag iaf gå å lägga mig å ladda inför morgondagen :D


Natti natti

//C

Ovido - Quiz & Flashcards